Varmepumper i Kolding, Fredericia, Trekantsområdet & det vestlige Fyn

Skal du have installeret en varmepumpe nær Kolding eller Frederica? Hos Losona tilbyder vi service af varmepumper i Trekantsområdet og det vestlige Fyn til konkurrencedygtige priser. Med en fast varmepumpeservice, udført af vores dygtige medarbejdere, véd du altid, at din varmepumpe fungerer, som den skal hele året rundt uden defekter og fejl.

Professionel rådgivning om montering af varmepumper i Kolding, Fredericia & omegn

Hvad passer bedst til din bolig: luft-til-luft varmepumpe eller luft-til-vand varmepumpe? Vi er eksperter i varmepumper, og vi rådgiver dig gerne om den rette pumpe til dine behov. Vi tilbyder altid vejledning og rådgivning som en del af vores service, og når blot du oplyser om dine behov ved din henvendelse, skal vi nok finde ud af, om en luft-til-luft varmepumpe eller en luft-til-vand varmepumpe er den bedste løsning for dig.

Der kan være mange penge at spare ved at få installeret en ny luft-til-vand varmepumpe.

Du kan få tilskud svarende til op til 20% af investeringen for energiforbedringer af helårsboliger fra den såkaldte bygningspulje. Du kan bl.a. søge støtte til bedre isolering eller konvertering til varmepumpe”

www.sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

Varmepumper i Fredericia, Kolding og omegn med fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline. Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Kontakt os og bestil varmepumpeservice i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser på montering af varmepumpe? Har du brug for vejledning i forbindelse med valg mellem luft-til-luft varmepumpe og luft-til-vand varmepumpe? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har altid en dygtig medarbejder klar til dig, som kan besvare dine spørgsmål og udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Ønsker du at høre mere om vores varmepumpeservice eller bestille en serviceaftale, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 75 93 05 27, sende en mail til info@losona.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Priser

Serviceaftale     1.850,00 m/moms