Oliefyrsservice i Trekantsområdet samt det vestlige Fyn.

Søger du en erfaren og kompetent oliefyrsmontør? Hos Losona tilbyder vi udskiftning af oliefyr samt oliefyrsservice i Trekantsområdet og det vestlige Fyn. Vores dygtige montører har mange års erfaring på deres område, og du får derfor kun den mest kyndige fagperson sendt ud.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline. Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse. Vi tilbyder også vores service i forbindelse med VVS og varmepumper.

Hvornår er det tid til rensning af oliefyr?

Det giver god mening, at alle kedler skal renses en gang om året af en teknisk ekspert. I forbindelse med kedelrensningen justerer vi naturligvis oliefyret og foretager en kontrolmåling af hensyn til miljøet.

Få et serviceaftale på oliefyrsservice​

Få mest ud af dit oliefyr, giv det en lang levetid og undgå samtidig uforudsete udgifter til reparationer. Ligesom din bil efterses med jævne mellemrum, bør du også have en serviceaftale på dit oliefyr. Vi står også gerne for både rensning af oliefyr og udskiftning af oliefyr. Du har mulighed for at kontakte os på telefon 75 93 05 27, sende en mail til info@losona.dk eller udfylde vores kontaktformular

Priser

Serviceaftale A    1.612,50 m/moms

Serviceaftale B   1.790,00 m/moms ( omfatter gratis tilkald)

Tillæg kondenserende fyr  590,00 m/moms

Oliefyr og varmepumper i Kolding og Fredericia